Лео клуб и Лайънс клуб – Панагюрище подкрепиха кампанията за малката Ема

Лео клуб и Лайънс клуб – Панагюрище се включиха в благотворителната кампания за подпомагане лечението на малката Ема – дъщеричка на футболиста от ФК“Оборище“ Стенислав Георгиев –Дзенгата и Ивелина Феркова. Момиченцето е с парализирана дясна ръка вследствие на раждането и ежедневно се нуждае от финансови средства за рехалибилитации и лекарства за лекуването и възстановяването й.

Панагюрските лъвове дариха 600 лева в подкрепа на семейството. Представители на Лео клуб се срещнаха с чаровната Ема и нейните родители, за да предадат лично част от сумата, останалата е преведена по банков път.

 

Сметката е с номер : BG25UBBS80021093563840
Обединена Българска Банка – код UBBSBGSF
титуляр- Стенислав Мариянов Георгиев
основание – за лечение на Ема Стениславова Георгиева

Нека помогнем, за да върнем усмивките на малката Ема и родителите, призовават от ръководството на ФК “Оборище“-Панагюрище.

 

„Нито една проява на доброта, дори най-малката, не е загуба на време. Правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места, където можете, по всяко време, когато можете, на всеки човек, на когото можете, докато можете!“
Джон Уесли

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn