Летният ученически лагер в село Панагюрски колонии отвори врати

С тържествен ритуал по издигане на националното знаме на Република България на 1 юли официално стартира първата смяна в летния лагер в село Панагюрски колонии. Тя е под мотото „С УСМИВКА И БОДРОСТ НИЕ СПОРТУВАМЕ, РИСУВАМЕ  И ТВОРИМ СРЕД ПРИРОДАТА“ и ще бъде до 10.07.2019 година (включително). Началник на първата лагерна смяна е г-жа Невенка Врагова-Гоешкова. Програмата включва дейности, насочени към усъвършенстване на двигателната култура на децата и учениците, опознаването и опазването на природата, умения за общуване и взаимно уважение. Броят на лагеруващите в първата лагерна смяна е 68 деца.

Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 15.07.2019 година – 24.07.2019 година (включително), е с наименование „СРЕД ПРИРОДАТА – ЗДРАВИ, БОДРИ И ВДЪХНОВЕНИ“. Тя включва разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип. Началник на втора лагерна смяна ще бъде г-жа Маргарита Паланкалиева, учител в ОУ „Проф. Марин Дринов”. Заплащането ще се извършва в Центъра за административно обслужване – партер, в сградата на Община Панагюрище, от 8:00 часа на 01.07. до 18:00 часа на 05.07. 2019 г.

Третата смяна в общинската база „Ученически лагер“ в село Панагюрски колонни ще се проведе от 29.07.2019 година – 07.08.2019 година (включително). Началник смяна ще бъде г-жа Мария Бензарова – учител по хореография. Мотото е „ЛЯТНА СПОРТНО-ТАНЦОВА АКАДЕМИЯ В ПЛАНИНАТА“. Трета  лагерна смяна е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа. Заплащането ще се извършва в Центъра за административно обслужване – партер, в сградата на Община Панагюрище, от 8:00 часа на 15.07. до 18:00 часа на 19.07.2019 г.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn