Лиляна Карацонева е новият президент на „Лайънс клуб” Панагюрище

Официално панагюрските лъвове закриха Лайънс годината 2017/2018  на 16 юни. Членовете на „Лайънс клуб” – Панагюрище се събраха в хотел „Смилен”, който се намира в подножието на връх Снежанка.

Преди тържествената вечер членовете на клуба направиха поход по еко пътеката „Каньон на водопадите“ в района на Смолянските езера, едно уникално късче от  прекрасната природа на България.

На официалната церемония досегашният президент на клуба Веселин Дундаров предаде президентската огърлица на новия Лиляна Карацонева.

„Благодаря за честта да бъда втората жена президент в историята на „Лайънс клуб“- Панагюрище. Определям себе си като строг и взискателен човек”, сподели Карацонева и подчерта:”Вярвам, че предизвикателствата движат прогреса. Използвам отправената критика, за да усъвършенствам себе си. Разчитам на откритост и доверие и ценя личността и компетенциите на всеки човек. Да бъдеш член на Лайънс движението е екипна кауза и вярвам, че всеки чрез индивидуалните си качества ще участва в надграждането на благородните ни дела и през следващите години”.

В състава на Управителния съвет за мандат 2018-2019 година са: Нено Иванов – вицепрезидент, Петя Сеферинкина- секретар, Таня Симеонова- ковчежник,  Веселин Дундаров- паст-президент.

В началото на церемонията бившият вече президент на „Лайънс клуб” Панагюрище Веселин Дундаров направи кратък преглед на добрите дела, извършени от клуба през изминалата година, и връчи отличия на членовете на управителния съвет  и членове на клуба активно участвали в организацията и реализирането на благотворителните мероприятия.

След пожеланията за успешна година, панагюрските лъвове продължиха с музика и танци празничната вечер, в приятната обстановка и изисканата кухня в ресторанта на комплекс „Смилен”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn