Любен Каменов поиска субсидия от 15 000 лева

Във връзка с разпределяните средства за спорт от бюджета на Община Панагюрище за 2017 година, в писмо до председателя на Общински съвет Христо Калоянов и председателя на постоянната комисия „Образование, младежки дейности и спорт“ Георги Георгиев, автомобилният състезател и спортист 1 за 2015 година Любен Каменов от „Каменов Рали Тим” отправя молба да му бъде отпусната целева субсидия в размер на 15 000 лева. С участието си в редица състезания „Каменов Рали Тим” популяризира спорта и продължава да затвърждава името на община Панагюрище като спортен център. Постиженията на Любен Каменов са повече от категорични за неговия талант. За спортната 2016 година Любен Каменов става шампион за трета поредна година в Планинския шампионат, поставяйки множество рекорди и редица първи места. Дебютира в Румънския планински шампионат, където зае трето място в генералното класиране и се превърна в абсолютен фаворит на публиката.

Поставените цели за 2017 година са затвърждаване на постижението в Планинския шампионат, участие в Европейския планински шампионат в Австрия и подобряване постижението в Румънския планински шампионат.

„Разчитам на Вашата съпричастност към развитието на спорта в Панагюрище и се надявам да оцените труда, усилията, които полагам като спортист, и стимулирате постигнатите от мен резултати и развитието на спортния клуб”, пише в писмото си Любен Каменов.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn