Любен Каменов с четвърта победа в сезона. Предстоят решаващи за титлата два кръга

Панагюрският пилот Любен Каменов /„Каменов рали“, клас HC 1/ с Мицубиши Лансър спечели традиционното автомобилно състезание Планинско Осогово- гр.Кюстендил, като два пъти подобри рекорда за най-бързо време на трасето. За Каменов това е четвърта победа за сезона. Победата съкрати още повече разликата с водача във временното класиране в първенството за скоростните планински изкачвания – Пламен Стайков, като Каменов е на една точка разстояние от Стайков – 101:100.
Пилотът на „Евроком рали“ Пламен Стайков с Мицубиши Лансър и клас RC 2 остана втори в генералното класиране на Планинско Осогово, а трети е Любомир Мечков от „Джордан рейсинг“ отново с Мицубиши в клас RC 2. В планинското първенство кръговете са осем, а Кюстендил е шестото състезание от календара за 2015 г.

След победата си на Паланинско Панагюрище Любен Каменов даде заявка, че до края на първенството няма да допусне грешка. Засега пилотът успешно следва обещаното. Оставащите два кръга в първенството (Узана, 1/2 август) и казанлъшко Шипка (19/20 септември) ще бъдат решаващи за титлата.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn