Мажоретният състав на СУ”Нешо Бончев” ще вземе участие в благотворителния концерт в помощ на Александрина Кръстева

Представителният мажоретен състав на СУ”Нешо Бончев”, с ръководител и хореограф Мария Бензарова ще вземе участие в благотворителния концерт в помощ на Александрина Кръстева, който ще се състои на 1 април. Събитието е от 19:00 часа, във Военния клуб в София.

Aleksandrina-Krasteva

Припомняме, че 19-годишната Алекс има тежка диагноза – остра лимфобластна левкемия. Необходима е костно-мозъчна трансплантация, като за интервенцията са нужни 250 хиляди евро. В помощ и подкрепа на красивото момиче се отзоваха хора с Големи сърца. На събитието ще присъстват и участват Вили Марковска, която ще бъде водещ на програмата. Част от концерта ще бъдат още Валентин Бурски, Борис Солтарийски, Валентин Асенов-Българският Челентано, група Хоризонт, формация Бела Воче, ансамбъл Виделина-Панчарево, представителния ансамбъл на Въоръжените сили, Мажоретен състав, Део, Дичо, Играта, Криста, Пламена и още много други.

Организаторите на събитието – Нели Стоевска и Велислава Ангелова, благодарят на всички за проявената съпричастност и огромното желание да помогнат.

Всеки желаещ да присъства на концерта може да закупи покана на стойност 20 лева. Всички събрани средства от поканите отиват в сметката за лечение на Александрина.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn