Мажоретният състав на СУ”Нешо Бончев” с призови места на Plovdiv Оpen`2017 „Дъга от таланти“ – Пловдив

Момичетата от представителния мажоретен състав на СУ”Нешо Бончев”, с ръководител и хореограф Мария Бензарова се завърнаха с две първи места и Гран При от Международния танцов конкурс Plovdiv Оpen`2017 „Дъга от таланти“ – Пловдив.

IMG_0218 IMG_0252

Танцовата надпревара се проведе в дните от 3 до 5 март, в Дома на културата „Борис Христов“ в града под тепетата. Четиринайсетте панагюрски грации впечатлиха международното жури с композиция на танците и отличната си игра. Те се състезаваха в направление „Мажоретни танци”, категория формация – сеньори. Представиха два танца с батон и лента от художествената гимнастика. 15-те най-добри хореографии ще се състезават за разпределяне на Награден фонд 2000 лева.

IMG_0145

„Много, много се гордея с момичетата! Благодаря им за блестящото представяне”, сподели ръководителят на формацията Мария Бензарова.

IMG_0039

На талантливите красавици от представителния мажоретен състав на СУ”Нешо Бончев” предстои участие в престижно състезание, което ще се проведе на 29-ти април – Международния ден на танца, в София.

IMG_0260

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn