Малките танцьори от Панагюрище Николай Цанев и Елеонора Спасова сред наградените на церемонията „Спортист на 2020г. на гр. Пазарджик“

С бляскава церемония в ДКТ „Константин Величков“ на 17 февруари вечерта бяха отличени най-добри спортисти в община Пазарджик за изтеклата 2020 г. Бяха отличени и куп млади таланти, които са представители на следващото поколение спортисти на Пазарджик.

С Грамота за високи спортни постижения бяха удостоени и малките танцьори от Панагюрище Николай Цанев и Елеонора Спасова, състезатели на Клуб по спортни танци „Импулс”- Пазарджик. Треньори на чаровната и талантлива двойка са Ваня и Иван Александрови.

Всички наградени на Бала на спортиста призьори в различните категории получиха наградите си от кмета на общината Тодор Попов.

Спортист на годината за 2020 е бадминтонистката Гергана Павлова от СК „Бадминтон скуош клуб“, реши журито, съставено от шампиони. Треньор на годината стана Неделчо Кисов, който е „виновен“ за успехите на Гергана Павлова. Отбор на годината без нито една загуба – Баскетболен клуб „Хебър“. Спортист на публиката Мариян Палев от СК „Кодокан, джудо.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn