Мария Ножделова и Диман Куртев са Мис и Мистър „Лято с.Баня-2019“

На 24 август, на плажа в село Баня, се проведе традиционната инициатива „Плувно лято“, включващо състезания със забавни детски игри на басейна, сред които състезания по плуване в различни дисциплини в няколко възрастови групи и щафетно плуване, съобщи за Oborishte.bg секретарят на местното читалище Радка Мутева.

В плувната надпревара се включиха малки и големи. Главен съдия беше Костадин Вранчев, секретар Станка Патева, помощник съдии – Петър Гидиков и Георги Кьосев.

Много емоции донесоха за участници и публика забавните игри: „Ловци на бисери”, „Мокра кърпа”, „Пренеси русалката” и скачане с чували.

Особено атрактивен бе конкурсът за избор на Мис и Мистър „Лято с. Баня-2019“. Титлите заслужено спечелиха 14-годишната Мария Ножделова и 16-годишният Диман Куртев. Диман сподели, че обича фитнеса и здравословния начин на живот, обича да чете и особено история.

За класираните на призовите места в различните състезания имаше награди. Организатор на събитието бе Народно читалище „Пробуда-1872“, с.Баня.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn