Мая Нешкова предаде емоциите си на панагюрската публиката с бляскав концерт

Националното турне на певицата Мая Нешкова спря в Панагюрище на 23-ти март. Концертът се състоя в  многофункционална зала „Арена Асарел“, а лъчезарната певица предаде емоциите си на панагюрската публика с прекрасните си песни, поднесени с любов, посветени на любовта.

Мая Нешкова излезе на сцената с цялото си семейство, което е в стихията на вълнуващите песни, които създават заедно. Дъщерите ѝ са студентки, завършили са Музикалното училище и се вече се изявяват като беквокалистки на прочутата си майка.


Около два часа Мая Нешкова се раздаваше на своята публика. Най-новите ѝ песни от албума „Само с любов“, както и златните ѝ хитове през годините, прозвучаха в нов аранжимент със силно внушение, дело на виртуозите от „Музикален център Икономов“.

Авторът на всички песни от концерта – композиторът Кирил Икономов изпълни сам две от емблематичните си песни – „Светилникът“ и разтърсващата „На мама“.

Чаровните близначки на популярния музикален тандем – Весела и Йоана направиха свое дръм-шоу по време на новата версия на хита от 80-те – „Рок на младостта“.  Весела имаше и самостоятелна вокална изява на сцената.

Ефектната мултимедия, пироефекти и светлинно шоу подсилиха допълнително въздействащите изпълнения на певицата.

По време на изпълнението на евъргрийните „Честит рожден ден“, „Конче вихрогонче“ и „Щастие с пари не се купува“ публиката се изправи на крака и запя заедно с певицата. Имаше много аплодисменти и цветя за талантливата Мая Нешкова.

На финала композиторът Кирил Икономов благодари на младото сем. Цоцоркови за поканата да гостуват в Панагюрище, на свой верен фен, последвал ги специално за концерта, на всички зрители в залата, и обеща, че ще върнат отново в нашия град и в прекрасната, модерна зала „Арена Асарел”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn