МГТ „Зад канала“ гостува на панагюрска сцена с „Капан за самотен мъж“

Малък градски театър „Зад Канала“ ще гостува на панагюрска сцена с „Капан за самотен мъж“, на 15 декември, от 18.00 часа, в Театър Дом-паметник.

Автор на пиесата е Робер Тома – популярен френски драматург, режисьор, актьор и сценарист. Негови произведения са поставяни както на театралните сцени по света, така и в киното и телевизията. Режисьор на спектакъла е Йосиф Сърчаджиев. Преводът на пиесата е на Емил Лозев. Сценографията и костюмите в спектакъла са проектирани от Петя Стойкова, музиката е на Иван Лечев.

С участието на: Христо Пъдев, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Луиза Григорова – Макариев, Емил Котев, Жени Александрова-Лечева.

Група умело подбрани професионалисти се заемат да извършат най-трудната измама в света: да убедят един мъж, че е женен за жена, която изобщо не познава. За да се извърши подмяната на съзнанието му се прилагат всички известни прийоми и техники на театъра и киното. Изкуството е призвано да скрие истината и да я замени с напълно нова. Залог са не само няколко милиона долара, но и професионалната репутация на всеки един от участващите в спектакъла. Капан за самотен мъж“ е лека кримка в стил Агата Кристи, с остроумен по френски диалог и с приятни актьорски изпълнения – неангажираща и забавна. Тя се гледа с лекота и с още по-голяма лекота се забравя. Но понякога зрителят има нужда точно от това.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn