Медицинският център – Панагюрище към „Уни Хоспитал“ работи по договор с НЗОК по 16 специалности

„Медицински център-Панагюрище“ e  част от болничния комплекс на МБАЛ „Уни Хоспитал“-Панагюрище и осигурява високоспециализирана специализирана извънболнична медицинска помощ. В структурата работят специалисти с дългогодишна практика и с доказани професионални качества и опит.

Центърът разполага със съвременна медицинска апаратура за диагностика, лечение и извършване на високоспециализирани медицински дейности и изследвания. На разположение на пациентите са специализирани мамологичен кабинет, кабинет Уши-нос и гърло, неврологичен кабинет с апарат за ЕЕГ и ЕМГ, апаратура за ядрено-магнитен резонанс, скенер и мамограф. В клинична лаборатория се извършват високоспециализирани изследвания.

Медицинският център работи с направления по Здравна каса №3 (за специализирана извънболнична медицинска помощ) и №4 (за медико-диагностична дейност) по следните специалности:

– Акушерство и гинекология

– Гастроентерология

– Ендокринология и болести на обмяната

– Нервни болести

– Нефрология

– Ортопедия и травматология

– Ушно-носно-гърлени болести

– Хирургия

– Анестезиология и интензивно лечение

– Гръдна хирургия

– Съдова хирургия

– Клинична лаборатория

– Образна диагностика

– Трансфузионна хематология

– Микробиология

Екипът от специалисти в МЦ ще помогне на повече хора с първокласни медицински услуги и повече пациенти ще имат възможност да се възползват от високотехнологичната апаратура, иновативни технологии и методи на лечение, които са запазена марка на болничното заведение.

За повече информация и запазване на часове за преглед: тел.: 0357/88524; 581; 582, 535 и 545.

Графици на лекарите, работещи по НЗОК:

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn