Международно признание за грациите от МС „Елинор“

Грациите от Мажоретен състав „Елинор“ се завърна с медали, купа и призови места от Европейското Гранд При в Сегед.
Тазгодишният европейски шампионат се проведе в слънчев Сегед- Унгария от 26 до 28 юни. Над 30 мажоретни състава от Полша, Чехия, Италия, Унгария. Румъния, Сърбия, Украйна, България се надпреварваха за място на почетната стълбичка. Международно признати съдии от седем държави оценяваха изпълненията по правилника на IMA, Панагюрският мажоретен състав се състезава в категория  Baton Team Senior, Pompon Team Senior и Flag Mini Senior.
ms elinormajor (1)
Tези категории по традиция са с най- силна и най-многобройна конкуренция. Това се оказа предизвикателство за отлично подготвените мажоретки на Елеонора Найденова и те заслужено влязоха в челните позиции. Висок адреналин и сълзи от радост предизвика завоюваното трето място в категория Pompon Team Senior. Не по-малко впечатляваши са четвърто и пето място в категориите Baton Team Senior и Flag Team Senior, тъй като на такива мащабни форуми призовите места са до шеста позиция и класираните отбори получават медали, грамоти и купи.

Хореографът Елеонора Найденова сподели. че за огромния успех стои усилена екипна работа. Тя изказва своята благодарност за професионалното отношение на коафьора Илияна Такучева, на дизайнера Стефка Гущерова, на музикалния педагог Пепа Филина. Елеонора е убедена, че само на такива мащабни шампионати със силна конкуренция съставът „Елинор“ израства, придобива опит и амбиция.
talisman elinor
Oborishte.bg
Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn