Местната власт и бизнесът обсъждаха възможности за партньорство в културни проекти и спортни мероприятия

Различни възможности за партньорство в културни проекти и спортни мероприятия, с основна цел подкрепа развитието на родния край, са били коментирани по време на работна среща между кметския екип, представители на местния бизнес и председатели на спортните клубове, членуващи в Асоциацията на спортните клубове – Панагюрище, съобщават от местната администрация.

Събитието се е състояло през изминалата седмица в Сесийна зала в сградата на Община Панагюрище.
Работната среща е  преминала при следния дневен ред:
– Представяне на Програмата за управление на община Панагюрище за мандат 2015-2019 година;
– Представяне на Годишния културен календар за 2016 година;
– Представяне на Годишен спортен календар за 2016 година.
На поканата на Кмета на община Панагюрище Никола Белишки се отзоваха представителите на Сдружение на предприемачите – град Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД, „Бунай“ АД, Ротари клуб – Панагюрище, Лайънс клуб – Панагюрище и Асоциацията на спортните клубове, съобщават още от Общината.
В рамките на работната среща кметът Никола Белишки представя на присъстващите приоритетите в Програмата за управление на община Панагюрище 2015-2019 година.
Заместник-кметът Галина Матанова презентира пред участниците в работната среща значимите културни събития, заложени в Годишния културен календар за 2016 година.
Иван Нетов – председател на Асоциация на спортните клубове,  е представил разработен Годишен спортен календар за 2016 година.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn