Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев на работно посещение в Панагюрище

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде на работно посещение в Панагюрище на 5 февруари 2019 година /вторник/.

По време на работното посещение, министър Вълчев ще разгледа част от изпълнените обекти по проект „Ремонт, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и достъпност на средата, доставка на ново оборудване и обзавеждане и благоустрояване на прилежащи площи към образователни институции по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020, приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ – ДГ „Първи юни“ и ДГ „Райна Княгиня“.

Министърът на образованието и науката ще присъства и на официалното откриване на новата производствена сграда на фирма „Оптикс“ АД в двора на „Майкро Оптикс Юръп“.

Министърът ще проведе работни срещи с ръководството на община Панагюрище, с представители на бизнеса – партньори по проекта за реализиране на дуално обучение в община Панагюрище, с директори на образователни институции, с учители, с представители на синдикалните организации. Ще посети и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.

От пресцентъра на МОН съобщават, че изявления пред медиите са предвидени в 12:35 часа в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn