Михаил Белчев с „Не остарявай, любов!“ в Панагюрище

Концертът наМихаил Белчев, Кристина Белчева, Милица Божинова и Асен Масларски, наречен Не остарявай, любов!“ изпълни с публика разрешения капацитет на голямата зала на Театъра Дом-паметник в четвъртък, 24 юни.

Прозвучаха любимите на няколко поколения песни и стихове „Булевардът”, „Не остарявай, любов”, „От много, много далеч“, „Добри познати”, „Моя любов” и още много други. Залата припяваше заедно с изпълнителите незабравимите вечни хитове.

Панагюрската публика имаше удоволствието да чуе и най-новите песни на изпълнителите.

Музикална изненада на Михаил Белчев поднесе Иван Бондар, възпитаник на школата по поп и джаз пеене при ЦПЛР-Панагюрище, който изпълни песен по стихотворението „Живот“ на Белчев. Авторът беше изключително развълнуван и пожела на Иван успех в бъдещия му творчески му път.

На финала имаше бурни аплодисменти и кошници с цветя от Община Панагюрище и „Асарел Медет“АД.

Концертът „Не остарявай, любов!“ е в рамките на творческия проект на Община Панагюрище Юнски празници на изкуствата „Вдъхновение, настроение, красота“, който се провежда за девета година.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“. Запис на концерта очаквайте по телевизионно студио „Оборище прим“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn