Михо Футеков от Панагюрище и Стоян Спасов от Бъта бяха първите герои, представени в новия сезон на „Фермата“. Чака ги и дуел

Моделът Десислава Тричкова също е от Панагюрище

Михо Футеков от Панагюрище и Стоян Спасов от Бъта бяха първите герои, с които стартира вторият сезон на риалити формата „Фермата” по bTV . Михо и Стоян ще са и първите участници, които ще излязат на дуел на честта, победителят от него ще стане първият фермер на седмицата, а другият ще напусне предаването. Стоян бе представен като потомък на бунтовнически род. Прадядо му е апостол на село Бъта от времето на Априлското въстание. Друг негов родственик е участник от Балканската война. Стоян прави кукерски маски, плете шишета, майстори лъжици и копанки, гледа пчели. Има  и зала за тренировки. На 18 г. претърпява злополука, отрязва си трите пръста на лявата ръка, но това не го спира да тренира и работи. Пет дни след като му махат конците, започва да се набира. „Влизам във „Фермата”, за да докажа, че моите деди не са умрели напразно, за да мързелуваме по пътищата и да чакаме някой да ни почерпи по едно кафе. Ако се захванем с дружни усилия и работим, България ще пребъде”, призна Стоян.

Михо е наследник на Райна Княгиня. „Кръвта вода не става”, заяви категорично младият мъж и допълни: „Корените не ми се губят. Упорит съм както предците си.” Михо отглежда животни.  „Само те връщат искрата в очите ми”, сподели той. „Влизам във „Фермата” за победа. Има скрити сили, които ще ми помогнат”, каза още Михо.

Още в самото начало на представянето зрителите бяха запознати и с битовия конфликт, разделящ двамата мъже. Единият – Стоян, обвинява другия участник – Михо, че е крадец, от своя страна Михо обвинява Стоян, че е побойник. Една седмица двамата ще живеят заедно. Другата неделя те ще се изправят един срещу друг в дуел, който ще тества техните сила, издръжливост, воля, хъс и фермерски познания, а който е с по-малко точки ще напусне „Фермата”.

Сред участниците е и Десислава Тричкова, която беше представена, че е от София, но и тя също е  панагюрка.  Десислава е модел. Учила е в Лондон. Разказа, че в Англия не е успяла да се адаптира. Трудно допускала хора до себе си, защото не иска да я нараняват. Имала е тежка връзка с мъж. През 2005 г. се разболява от булимия. Чувства се изгубена и иска да се намери във „Фермата”, сподели още тя.

Тази година „Фермата“ е разположена в красива историческа местност до с. Боснек, в близост до прочутия „Извор на щастието“. 19-те участници във втория сезон на „Фермата“ ще се грижат за над 100 животни. Във втория сезон на „Фермата“ участниците ще бъдат разделени на касти – богати фермери, бедни фермери и ратаи, като всеки от тях ще има различни условия на живот и задължения. Всяка седмица „Фермата” ще бъде под командването на различен „Фермер на седмицата“. Той ще живее отделно от останалите участници в собствена къща, която е най-луксозната част в цялата ферма. Той/тя ще разпределя работата във Фермата и ще отговаря за изпълнението на седмичните задачи, както и за благополучието на Фермата. Разделянето на участниците е по класов признак – бедни и богати. Всяка седмица двете групи ще се изправят една срещу друга в различни игри (класови битки), победителите от които ще си гарантират седмица на живот в по-богатата и луксозна къща. Всяка седмица шоуто ще напуска по един участник, който ще се определя в дуел между един от ратаите (избран от Фермера на седмицата) и избран от него опонент от същия пол.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn