МКБППМН организира турнир по стрийт баскетбол под надслов „Бъди активен, НЕ агресивен“

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Панагюрище /МКБППМН/ организира турнир по стрийт баскетбол под надслов „Бъди активен, НЕ агресивен“. Начало на съревнованията, ще бъде дадено точно в 14:00 часа на 20.06.2023 година в двора на СУ „Нешо Бончев“ гр. Панагюрище. В състезанието могат да се включат деца и младежи до 14-годишна възраст, между 14 и 16 години и над 16 години, като образуват отбори от по 3-ма души. Във всяка възрастова група, ще могат да се включат участниците, като в срок до 12 юни 2023 година, трябва да се заявят своето участие на телефон 0885 280 470 или на ймеил mkbppmn_pan@abv.bg.

Печели отборът, отбелязал пръв 21 точки от общо 10 минути игрово време. В случай на изтичане на 10-те минути печели отборът с повече точки. Отборите от всяка възрастова група ще получат медали, а на най-атрактивния отбор ще бъде връчена купа!

„Вярваме, че турнирът на МКБППМН, ще се превърне в чудесен баскетболен празник. Да играем заедно!“, призовават от екипа на комисията.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn