Младежи от Панагюрище и Пазарджик се обучаваха в „Управление на мотивацията и даване на личен пример”

На 22 юли, в Исторически музей-Панагюрище се проведе обучение организирано от младежки информационно консултантски център „Уейк ъп младежи” гр. Пазарджик. Темата бе „Управление на мотивацията и даване на личен пример”, с водещ лектор, докторант по психология Боян Пиперков. В обучението взеха участие младежи от Панагюрище и Пазарджик.

 

obuch2

В екипа на МИКЦ “УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ” е и панагюрецът Илия Богоев, активен член на Ротаракт Панагюрище, и председател на организацията в периода 2016/2017 година.

obuch3

Младежки информационно-консултантски център „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ” ще предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик. През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница, съобщи Маргарита Ангелова, ръководител на проекта. Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn