Младите таланти от съставите „Камерна музика“ към ЦПЛР сътвориха истинско пролетно вълшебство в концерта „С пролет в сърцето“ /видео/

Днес, 31 март, в салона на НЧ“Виделина-1865“ продукция под надслов „С пролет в сърцето“ представиха съставите „Камерна музика“ към Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище /ЦПЛРП/, с ръководители музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина.

Красиви гласове, хубави песни, талант, младост и пролетна енергия, на това се насладиха зрителите на пъстрия концерт, продължил почти два часа.

На финала директорът на ЦПЛРП Недялка Наплатанова благодари на талантливите момичета и момчета, и на техните ръководители за прекрасните изпълнения, заредили с пролетно настроение многобройната публика в читалищната зала. „Въпреки неблагоприятните условия, в които през последните две години трябваше да провеждаме обучението, благодарение на професионализма на нашите музикални педагози, които успяха да адаптират обучението към тези условия, резултатите са налице. Показател за това е днешният концерт и спечелените над 100 медала от младите дарования на школата „Евгений Зумпалов“ от национални и международни конкурси“ – подчерта Наплатанова и допълни: „Вие, мили деца, имате привилегията да сте възпитаници на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина, изключителни професионалисти, които развиват вашите таланти“.

Вижте част от изпълненията в концерта „С пролет в сърцето“:

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn