Младите художнички Петя Недева и Цветелина Капитанска от СУ”Нешо Бончев” с награди от Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“

Две млади художнички от СУ”Нешо Бончев”, възпитанички на преподавателя Нистор Хаинов бяха удостоени с награди от III издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“. Конкурсът се организира от II ОУ „Петко Р. Славейков“ – Стара Загора и Община Стара Загора, и е включен в Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2019/2020 г.
В раздел „Рисунки”, възрастова група 8-12 клас, Петя Недева от 11-ти клас  беше класирана на 3-то място, а деветокласничката Цветелина Капитанска заслужи поощрителна награда.

Церемонията по награждаване ще се състои на 28 февруари 2020 г.

Целта на конкурса „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“  е да се даде възможност за самостоятелна изява на изследователските и творческите възможности на учениците; да се създадат условия за развитие на интереси, потребности и нагласи, свързани с идеята за самостоятелното учене и да се подпомогне формирането на ценностни ориентири и личностни качества и тяхното въздействие върху обществото.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn