Младото семейство Николета и Стоян Котларови дариха парите от букетите за сватбата си на ДЦДВХУ ”Дъга” и ДЦВХУ ”Св. св. Козма и Дамян”

„Днес дарихме парите от букетите, събрани на сватбата ни, на двата Центъра за деца и възрастни хора с увреждания „Дъга“ и „Св.св. Козма и Дамян“ в гр. Панагюрище”, съобщи в социалните мрежи нежната половинка на младото семейство Котларови – Николета. Парите ще бъдат вложени за обезопасителени съоръжения в интерактивната стая на децата и закупуване на рехабилитационно оборудване за възрастните хора с увреждания. Общата сума, която е дарена възлиза на 1280.00 лв. – по 640.00 лв. на център.

daga
„Благодарим на всички, които помогнаха да осъществим първия си съвместен проект – сватбена благотворителност „Стартирай с добро“. С признателност: сем. Котларови”, написа Николета Котларова.

nikoleta bulka1

Сватбеното тържество на общинската съветничка от групата на ПП „Герб“ в местния парламент Николета Тодорова и дългогодишния й приятел Стоян Котларов се състоя на 17 юни. Екипът на Медиен център „Оборище” им пожелава щастлив семеен живот, изпълнен с любов и още благотворителни инициативи!

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn