Много рок ще звучи в Панагюрище тази вечер

Много рок, силен саунд, качествена музика, студена бира и добро настроение обещава организаторът на рок концерта тази вечер – Община Панагюрище.

Събитието започва в 20:00 часа на площад „20-ти април“. Първи на сцената ще се изявят любимците на панагюрската публика „Rocka Rolla”. Музикантите от „Rocka Rolla” ще „подгреят“ публиката с кавъри на великите „Scorpions“, DIO, „Whitesnake“, „Cansas“, Bon Jovi … Специален гост-участник в концерта ще бъдат група „Slippers”. Музикантите от „Slippers” и солистът на група „КИКИМОРА“ ще завладеят сърцата на панагюрската публика с разтърсващите парчета на „Deep Purple“, „Rainbow“, „Pink Floyd“ и Gary Moore. Кулминацията на вечерта ще бъдат култовите музиканти от група „БТР“, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, които ще развълнуват публиката с любимите песни на три поколения българи – песните на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „БТР“.

За всички рок маниаци и любители на българската музика на площада ще се предлагат четири вида бутилирана и наливна бира на „КарлсБерг България“, както и традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn