Момчетата, скачали за кръста, дариха средствата на ЦНСТ“ Закрила“ и ДЦПЛУ „Св. св. Козма и Дамян“ гр. Панагюрище

Средствата, събрани от дарения младежите, скачали за кръста на Богоявление в Панагюрище и с.Панагюрски колонии използваха за благотворителност.

 

Събраната сума в размер на 2 100 лева момчетата разделиха по равно между ЦНСТ“ Закрила“-Панагюрище и ДЦПЛУ „Св. св. Козма и Дамян“ гр. Панагюрище. На 8 януари парите бяха връчени лично на ръководителите на двете институции, които от своя страна им дадоха Свидетелства за даренията.

Директорът на ЦНСТ“ Закрила“-Панагюрище Людмила Иванова благодари на младежите за жеста им пожела здраве, да бъдат все така благородни и целеустремени.

Директорът на ДЦПЛУ „Св. св. Козма и Дамян” Нина Калоянова и служители в центъра приеха дарението с благодарност и им пожелаха стореното от тях добро да им се върне стократно. „Вие сте пример, на който се покланяме“, каза Калоянова.

Средствата ще бъдат използвани за закупуването на два рехабилитационни уреди за финна моторика и раменна става за нуждите на посещаващите центъра възрастни хора, които са с 50 и над 50% увреждане.

От своя страна екипът на центъра също зарадва момчетата с подаръци, изработени от потребители на центъра.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn