Мото клуб “Железни братя” зарадва децата в община Панагюрище с мартенички

По случай Баба Марта, мото клуб “Железни братя” зарадва всички деца в община Панагюрище, раздавайки общо 806 мартеници. Всяка една мартеница е в вид на мотоциклет, символизирайки силата и единството, които клубът иска да предаде на младите жители на общината.

Инициативата бе посрещната с огромно вълнение от децата, като техните блестящи очи и усмивки бяха най-голямото благодарствено послание за членовете на клуба.

В духа на взаимопомощ и общност, мото клубът също изразява своята благодарност към Център за работа с деца на улицата “Надежда”. Те създадоха и подариха мартеници на всеки член на “Железни братя”, затвърждавайки връзката между различните поколения и общности в Панагюрище.

Събитието подчерта значението на даването, споделянето и обединението около добри каузи, като по този начин засили посланието за здраве, сила и благословия, което мартениците символизират.

Мото клуб „Железни братя” пожела на децата тези мартенички да им донесат здраве, смях, любов, късмет, пролетни емоции и безброй мигове на щастие!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn