„Мъжемразка” отново предизвика вълна от емоции и бурни аплодисменти

Театралната формация при НЧ“Виделина – 1865“, с ръководител Дочка Кацарева представи отново на панагюрска сцена постановката „Мъжемразка” от Ст.Л. Костов на 18-ти октомври. Темата за вечната борба за надмощие между мъжете и жените забавлява публиката в залата на читалището  в продължение на час и половина, и предизвика вълна от емоции и бурни аплодисменти.

maje maje2 maje6 maje7 maje8

В ролите изключително успешно се превъплатиха: Стефан Рапонджиев, Мирослав Цветков, Милен Мулешков, Иван Кузманов, Стоян Цацов, Магдалена Джолова, Юлия Богоева, Нина Истревска, Донна Елшишка, Нина Кехайова и Гергана Томова. Сценична версия и постановка: Дочка Кацарева. Музика: Марин Карамаринов. Декори: Ирина Пелтекова.

Преди поредната си среща с панагюрска публика, театралите гостуваха с „Мъжемразка” в селата Оборище, Елшица, Бъта и Баня. На 25-ти октомври ще гостуват в с.Зъничево, имат и още покани.

maje5

След края на своеобразното си турне самодейците от Театралната формация при НЧ“Виделина – 1865“ ще започнат подготовката на новата си постановка. Коя ще е тя, засега театралите и техният ръководител пазят в тайна, но обещават на любимата си публика да получи още повече емоции догодина.

 

Oborishte.bg 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn