Наградиха победителите в турнира по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра”

При изключителен интерес премина турнирът по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра”, организиран от  Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище и Община Панагюрище.Спортната надпревара се проведе 5 и 6 октомври, на помощното игрище на стадион “Орчо войвода”.

В третия турнир по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра” взеха участие над 200 деца от общините Панагюрище и Стрелча, в 16 отбора, разпределени в три възрастови групи 3-4 клас; 5-6 клас; 7-8 клас.

„Аз смятам, че направихме един добър турнир, и това се случи само и единствено благодарение на вас. Всички вие деца, сте победители, защото в продължение на два дни играхте хубав футбол, и след видяното, аз вече съм по-спокоен за бъдещето на българския футбол”, каза минути преди официалното награждаване председателят на Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище  д-р Любомир Димитров. Той изказа специални благодарности на всички деца, които се включиха в турнира и играха, въпреки лошото време и трудните условия, на техните учители, на всички спонсори, подкрепили турнира, на фен клуба на ЦСКА за отличната организация.

За класиралите се в призовата тройка имаше купи, а за всички отбори футболни топки.

Грамота за голмайстор на турнира във възрастова група 3-4 клас получи Лъчезар Гущеров, а за най-добър футболист бе определен Иван Велев. Първото място в класирането завоюва тима на ОУ “Проф. Марин Дринов”, второто бе за отбора на НУ ”Паисий Хилендарски”, Стрелча. На трета позиция се наредиха представителите на ОУ “Отец Паисий” – Попинци.

Във възрастова група 5-6 клас за голмайстор беше определен Никола Христев, а най-добър футболист Денис Аланджийски. Първото място в класирането зае тимът на ОУ “Проф. Марин Дринов”, второ ОУ “Двайсти април” , трето СУ”Св.св.Кирил и Методий” – Стрелча.

Във възрастова група 7-8 клас за голмайстор беше определен Александър Лулчев, а за най-добър футболист бе определен Георги Чардаков. Първото място спечелиха футболистите на СУ”Нешо Бончев”, второ ОУ “Проф. Марин Дринов”, трето ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци.

Всички участници в турнира получиха парче от вкусните торти на пицария Viaggo In Italia, оформени в духа на турнира с надпис „Червено Панагюрище” и снимка, запечатила вълнуващата среща на Христо Стоичков с неговите най-верни фенове, членовете на Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn