Награждават дарованията от “Звезден клас ” на официална церемония тази вечер

Днес, 11 юли 2024 г. в голяма зала на Театър Дом-паметник за 13-ти път ще се проведе тържествената церемония „Звезден клас“. На нея ще бъдат наградени деца и ученици с изявени дарби от община Панагюрище, постигнали високи успехи в областите наука, изкуство и спорт през 2023 година. Началото на церемонията е 17:00 часа.

Тази година 289 деца и ученици с изявени дарби са отличени от Експертно-консултативната комисия, съгласно Правилника за условията и реда за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище.

За всяка церемония Община Панагюрище кани представители на различни фирми, организации или отделни личности с безспорен принос, които да връчват медалите на отличените. Тази година кръстници ще са Динчо Маринов, заместник-изпълнителен директор на „Оптикоелектрон Груп“ АД; Даниел Даскалов, директор „Ресурсно осигуряване“ в „Оптикс“ АД, и Ана Финджикова, член на Управителния съвет на фондация „Асарел“ и ръководител на отдел „Комуникации“ в „Асарел-Медет“ АД.

Целта, която си поставя Община Панагюрище със „Звезден клас”, е да отдаде нужното внимание на младите дарования, които прославят достойно името на Панагюрище в България и по света.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn