Над 1000 деца посетиха щанда на „Асарел-Медет“АД в първия ден на „Базара на професиите“. Тази година компанията участва с професията „Геолог“

Над 1000 деца посетиха щанда на „Асарел-Медет“АД на тазгодишното издание на Детския базар на професиите, който се провежда днес и утре в София Тех Парк. Инициативата е вдъхновена от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, където дружеството ни членува от 2011 година. „Асарел-Медет“АД е една от първите компании, участници в базара от самото му създаване.

Тази година компанията участва с професията „Геолог“, която бе представена от главния инженер към звено „Геология“ в отдел „Минно инженерство“ Десислав Иванов. На фирмения щанд на „Асарел-Медет“ учениците можеха да погледнат и през стереомикроскопа на минералога на компанията Венцислав Стоилов, който с усмивка разказваше за различните видове минерали в рудничните фирмени образци. Истински интерес предизвикаха и представителите на ТechnoMagicLand, които изненадаха посетителите с атрактивни демонстрации на интересни физични и химични експерименти за свойствата на метала мед.

С много настроение, усмивки и лъчезарни лица бе изпъстрена залата. Ученолюбивите посетители не пропуснаха да се снимат за спомен и с фирмените каски, като всеки от тях получи много подаръци, които екипът на „Асарел-Медет“ бе подготвил за събитието.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn