Над 1800 потребители от област Пазарджик ще се борят за смартфон от лотарията на НАП

Над 17 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 2 юли в ефира на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще  грабне смарт телефон.

Регистрираните касови бележки за регион Пазарджик от стартирането на играта през м. октомври 2017 г. до момента са  540900 бр. на обща стойност приблизително 8 мил. лева. Активните потребители от областта са 1819, като един потребител е регистрирал 16050 бр. касови бележки.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn