Над 2 500 лева събра БЧК- Панагюрище чрез проекта „Купи мартеница за една добра кауза“

Тази година доброволците от БЧК-Панагюрище изработиха над 4000 мартеници. Проектът имаше една цел: да събере средства за реализиране на предстоящите събития през 2018 година, свързани с оказване на помощ на нуждаещи се хора, социално слаби семейства и деца в риск от община Панагюрище. Събраната сума възлиза на 2 594,40 лв. Това са средства от дарения на предприятия и фирми в града срещу предоставени мартеници, еднолични дарения на служители от ”Асарел-Медет“АД, както и от свободна разпродажба, реализирана от младежите на БМЧК.

”Изключителна благодарност дължим на ръководствата на ”Асарел-Медет“АД, „Градус“ООД, ”Оптикс“АД, ”Астроида“ ООД, ”Оптикоелектрон Груп“АД, ”Ритон- П“АД, ”Орика Мед“АД, ”Галванопрактик“, които дариха 1740 лв. за нашата кауза“, каза председателят на Общинската структура на БЧК Нора Кунчева и допълни:”Благодарим на всички хора, които си закупиха мартеници с логото на БЧК и станаха наши дарители за едно добро дело“.

Със средствата събрани от Проект ”Купи мартеница за едно добро дело“ ще бъдат подпомогнати нуждаещи се болни възрастни хора за Великден  и ще бъде оказана подкрепа деца в риск през годината, съобщи председателят на Общинската структура на БЧК.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn