Над 230 работни места в Австрия и Германия ще бъдат обявени по време на „Европейски дни на труда” през септември

Над 230 работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в Австрия и Германия ще бъдат обявени на организираните от Агенцията по заетостта „Европейски дни на труда” през септември. За осма поредна година Агенцията по заетостта, като член на мрежата „Европейски служби за заетост (EURE)”, предлага тази възможност за работа през зимния туристически сезон.
Обявените свободни работни места в Австрия са за сервитьори, бармани, сомелиери, рецепционисти, готвачи и камериерки с различен опит и квалификация. Освен атрактивно заплащане, работодателите предлагат безплатно настаняване и храна в периода на заетост. Германия също търси квалифициран персонал в сферата на туризма – готвачи, сервитьори, рецепционисти и работници за вериги за бързо хранене като възможностите не се изчерпват с публикуваните оферти.

Европейските дни на труда ще се проведат на следните дати:
За работа в туристическия сектор на Германия:
– 29 септември – гр. Варна
– 01 октомври – гр. Пловдив
– 02 октомври – гр. София
За работа в туристическия сектор на Австрия:
– 06 и 07 октомври – гр. Бургас
На тазгодишните „Европейски дни на труда” търсещите работа ще имат възможността лично да се срещнат с представители от Австрия и Германия, които предлагат атрактивни оферти за работа и ще проведат интервюта с тях.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn