Над 550 лева бяха събрани в първия благотворителен базар в помощ на 5-годишната Гери

Изключително успешен бе първият от поредицата благотворителни базари, които ще бъдат организирани всяка събота до края на месец декември в Панагюрище в помощ на 5-годишната Гери, съобщи в социалната мрежа инициаторът на благородната инициатива  Дима Попова. Само за един ден от базара и от онлайн продажби беше събрана сумата от 557.20 лева, която вече е преведена по сметката на Гери. Базарът се провежда в офиса на Дима Попова на  ул.“ Георги Бенковски“ №24 и предлага прекрасни дрехи, играчки, бижута, аксесоари, детски и бебешки дрехи. Вещите са на разположение на всеки, който иска да се включи в тази благотворителна акция, всеки ден от 10.00 до 18.00 часа и всяка събота от 10.00 до 14.00 часа.

dsc06944 dsc06947 dsc06955

Припомняме, че 5-годишната Гери страда от тежко онкологично заболяване. Лекарите дават на детето само още 6 месеца живот. Единственият вариант е лечение в Германия, което струва общо 600 хиляди евро. 350 хиляди евро са нужни за експериментално лечение с антитяло. Другата част от процедурата струва около 250 хиляди евро, които е възможно да бъдат отпуснати от Фонда за лечение на деца. Но дори и това да се случи, пак остава непосилно голяма сума за семейството на Гери.

geri-kolaj

Ако имате желание да подкрепите едно малко дете в битката  му за живот, можете да го направите като посетите базара в Панагюрище или дарите сума на дарителската сметка:

IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF
Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)

Мейлът към PayPal сметката e:  mladenovakameliya@gmail.com

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn