Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират по време на предстоящите празнични дни

Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN) са в готовност да реагират при необходимост по време на предстоящите коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни зимни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб.

Като част от текущата подготовка за работа през зимата, дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влиза и доставка на специализирана механизация – високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АTV и UTV за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращия Диспечерски център за управление на електроразпределителната мрежа.

Eлектроразпределение Юг ще отчита електромерите по редовния месечен график по време на празниците.

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници Електроразпределение Юг е създало организация за отчитане на електромерите по редовен месечен график. Целта е, както всеки месец, да се следва редовният график на отчитане на електроенергията за клиентите на дружеството в Югоизточна България.


Електроразпределение Юг 

Тел.: 0700 1 0007

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn