Най-популярният влогър в България Слави Панайотов предизвика фурор в Панагюрище

Един от хитовите български влогъри – Слави Панайотов, бе сред гостите за Седмицата на библиотеката в Панагюрище. Момчето, популярно в мрежата като Слави от The Clashers, създава един от най-бързо разрастващите се български канали с над 350 000 абонати у нас и в чужбина. Някои от видеата му имат повече от 1 милион гледания. Автор е на книгата „Топ мистериите на България“, проследяваща всички най-интересни загадки, свързани с нашата държава.

Очаквано срещата с него предизвика силен интерес, поради което се наложи да бъде променено мястото, за да може да участват всички негови фенове, тя се проведе в голямата зала на читалище „Виделина -1865″ на 9 май. А феновете на влогъра бяха наистина много и не спираха да скандират името му. Срещата откри директорът на библиотеката Стефан Рапонджиев.”С книгата си „Топ мистериите на България“  Слави накара всички вас да четете и да обикнете още повече България, да опознаете чудесата на нашата страна”, каза Рапонджиев.

Влогърът излезе на сцената под бурните аплодисменти на многобройните си последователи. Той благодари на организаторите на събитието и сподели:”Много се радвам да бъда в Панагюрище, който се превърна в мой любим град и аз често го посещавам”. Панайотов призова децата да се присъединят към инициираното от него изкачване на най-високия в България връх Мусала- 2925 м, което ще се проведе на 27 юли тази година.

В продължение на около два часа най-популярният влогър в България Слави Панайотов раздаваше автографи на своите фенове и се снима с всеки един от тях.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn