Най-престижният бизнес конкурс „Мениджър на годината“ ще връчи за пръв път награда на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков

„Мениджър на годината“, най-престижният конкурс, измерващ успехите на бизнеса в страната, през тази година ще връчи специална награда на името на професор д-р Лъчезар Цоцорков. Това обяви Максим Майер, редакционен директор и главен редактор на сп. „Мениджър”, по време на представянето на книгата и филма „Лъчезар Цоцорков” на 16 октомври, денят, в който професор Цоцорков трябваше да навърши 73 години. Събитието събра стотици хора в кино „Модерен театър“ в Панагюрище.

Максим Майер сподели, че специалната награда ще отличава модерните лидери възрожденци, които правят много за развитието на българските градове и села, за просперитета на територията. Призът ще бъде връчен по време на заключителната церемония на конкурса. „За нас ще бъде чест тази награда да връчи г-н Димитър Цоцорков”, каза Майер.

По повод книгата и филма, посветени на видния предприемач и родолюбец от Панагюрище, редакционният директор на списание „Мениджър” сподели: „Най-ценното в книгата и филма са думите на г-н Цоцорков. „Камък върху камък да чукаш с тях”, както ги определил писателя Антон Дончев. Това, което ние искаме да кажем и да оставим основно, това са посланията на г-н Цоцорков към всички нас, към Панагюрище, към хората в България.  Трябва внимателно да четем тези послания и да мислим върху тях, и, ако може, да ги вземем със себе си”. Екипът на „Асарел-Медет” АД връчи подарък по случай 20-годишнината на списанието, която се навършва този месец.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn