Началникът на РУ-Панагюрище гл. инсп. Петко Шотлеков беше награден с почетен знак на МВР ІІІ-та степен

102 служители от областната дирекция на МВР в Пазарджик бяха отличени по случай професионалния им празник 5-ти юли. Церемонията се проведе в заседателната зала на дирекцията в присъствието на директора старши комисар Йордан Рогачев, заместник-директора комисар Ивайло Тишев и началниците на отдели комисар Иван Дончев, комисар Блага Крайчева и г-жа Мариана Шопова.

Директорът поздрави всички присъстващи и пожела на служителите и техните семейства крепко здраве, късмет и успехи.

С едно от най-високите отличия – почетен знак на МВР ІІІ-та степен бяха наградени главен инспектор Петко Шотлеков – началник на РУ-Панагюрище и старши инспектор Христо Георгиев – началник на група в РУ-Пещера. Със заповед на Министъра на вътрешните работи с огнестрелно оръжие е награден и младши експерт Павел Вълков от РУ-Панагюрище. 25 служители са отличени с различни награди от Министъра и Главния секретар на МВР. За постигнати добри резултати в служебната дейност и постигнати успехи със своя заповед директорът на ОДМВР-Пазарджик е наградил 74 служители от структурите на областната дирекция.

По инициатива на старши комисар Рогачев с плакети бяха отличени старши инспектор Мария Панайотова, старши инспектор Мариана Димитрова, инспектор Наташа Вучкова, инспектор Павлин Караколев, младши експерт Здравко Пашов и младши-експерт Иван Христев. Те са служителите успешно осъществили провеждането на програмата „Детско полицейско управление“ на територията на цялата област.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn