На визита в побратимения град Пятигорск беше ръководството на община Панагюрище

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки, заместник-кметът  „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова и заместник-кметът „Стопански дейности“ Георги Павлов  гостуваха на руския град Пятигорск по официална покана от страна на главата Лев Николаевич Травнев по повод празника на града и 237-та годишнина от основаването му.patigorsk

По време на посещението си в Пятигорск кметът Белишки и неговите заместници проведоха срещи с главата на Пятигорск Лев Травнев, председателя на Думата Людмила Похилько и нейните заместници Василий Бандурин и Дмитрий Васюткин. Работната програма включваше и посещения и срещи с директори и ръководители на образователни и културни институции в града.

Ръководството на Община Панагюрище бе част и от множество празнични събития по повод празника на Пятигорск и 237-та годишнина от основаването му. С втората по рода си визита в побратимения град Пятигорск, ръководството на община Панагюрище засвидетелства желанието и готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Пятигорск и Панагюрище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn