На старта на новата спортно състезателна година , ХК „Панагюрище” отчита една успешна изминала 2016/2017 год.

На старта на новата спортно състезателна година , ХК „Панагюрище” отчита  една успешна изминала 2016/2017 год. и припомня постиженията на панагюрските хандбалистки:

Трето място за Мария Маслева с Националния отбор за девойки на Европейско първенство и награда за „Най-добър защитник” .
Второ място на Световната купа в Италия за 12-годишни момичета.

Второ място на Държавния финал за 12-годишни момичета/ Първо място в Зоната.

Второ място на Купа България за 16-годишни девойки/ Пето място на Държавния финал/ Второ място в Зоната.

Трето място за девойките на Държавното първенство по плажен хандбал.

Пето място за 19-годишни девойки на Държавния финал/ Шесто място на Купа България/ Трето място в Зоната.
Шесто място за 14-годишни девойки на Държавния финал/ Шесто място на Купа България / Второ място в Зоната.

Второ място за 11-годишни в Зоната.
Второ място за 10-годишни в Зоната.
Второ място за жените в „Б”РХГ/ Шесто място на Купа България/ Четвърто място на Държавното първенство по плажен хандбал.
През новата спортно състезателна 2017/2018 год. ХК „Панагюрище” отново ще участва в Държавното първенство с пълна пирамида от 7 отбора- 10г.;11г.;12г.;14 г.;16г.;19г.; жени
Поради липса на средства,необходими за „А“РХГ/ и тази година женският отбор ще се състезава в „Б“РХГ,като основно отбора ще бъде изграден от девойките на Панагюрище.Шест от състезателките на възраст жени ще подкрепят два отбора в „А“РХГ. Тотка Дойкинова,Стефка Цветанкова и Петя Цветанкова ще се борят за титлата с отбора на Свиленград, а Стоянка Коруджиева , Йорданка Тодорова и Кунка Предьова ще воюват за медали с отбора на Поморие.Треньорите Карагьозова и Атанасов пожелават успех на панагюрските състезателки, които този година ще играят за други отбори.
„Ако желаете вашето дете да се занимава организирано с колективен спорт, да се забавлява, да изпита динамиката на играта, да намери нови приятели, да се учи на дисциплина и да работи в екип, заповядайте всеки ден от 16:00 до 18:30 на хандбалната площадка на стадион „Орчо войвода”, апелират към всички родители двамата треньори на ХК „Панагюрище”.
Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn