На фокус в новия „Оборище“

От печат излезе новият брой на вестник „ОБОРИЩЕ”.
КАК гласува община Панагюрище в цифри – на темата „Избори 2016” са посветени първа и втора страница на изданието.
ИСКРЕНИ ДУМИ на благодарност от пациентка на отделението по хемодиализа на панагюрската болница „Уни Хоспитал” към медицинския и обслужващия персонал там – повече ще прочетете на страница шеста, където ще намерите и актуални обяви за работа, продажби, отдаване под наем, нашето кулинарно предложение в рубриката „КАК да сготвим” и още.
За четвърта поредна година  „Гордея се с труда на моите родители“ събра деца в „Асарел-Медет“ АД, събитието е в подкрепа на национална инициатива на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, насочена към възраждане на труда като ценност.
КОИ БЛАГОРОДНИ КАУЗИ ще подкрепят панагюрските лайънисти със средствата, събрани на предстоящия им есенен бал, ще разберете от вътрешните страници на вестник „ОБОРИЩЕ”.
ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ и тази година ще стимулира местни творци.
С редица културни прояви популяризират оперното изкуство сред панагюрските  деца и младежи.
ЗАЩО разлепените по съдовете за смет в града около 1000 стикери с надпис „Не изхвърляйте жар в контейнера! Глобата за нарушителите е в размер на 500 лева” не стряскат особено панагюрци?
СПОРТНИ УСПЕХИ за панагюрски състезатели, предстоящи събития и обзор на най-важните от изминалите, всичко това на страниците на панагюрския вестник.

Приятели на в. „Оборище”,
Стартира абонаментната кампания за 2017 година. Вестник „Оборище” е вестник със 113 години история. Ние, екипът на „Оборище”, имаме нужда от верни читатели, за да продължи да го има любимия на Панагюрище вестник. Защото в.„Оборище“ е наше общо издание, което е отразявало живота в община Панагюрище десетилетия наред и продължава да го прави.

Направете  годишен абонамент до 10 декември и се възползвайте от 10% ОТСТЪПКА! Така ще получавате вестник „Оборище” до посочен от вас адрес през цялата 2017 година срещу цена от 41.37 лева /с вкл. ДДС, цената важи  за физически и юридически лица/. Абонамент може да бъде направен и в „Български пощи”, но там отстъпката НЕ ВАЖИ / За повече информация – адрес: гр.Панагюрище, пл. „20-ти април“ 15, сградата на ГУМ, ет.2 и 3, тел. 0899 12 66 63, e-mail: oborishte_eood@abv.bg/.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn