Нефролози преглеждат профилактично в „Уни Хоспитал“

Безплатни профилактични прегледи от специалисти нефролози извършват в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се проведат на 1 и 2 август, както и на 13 и 14 август. Прегледите ще са от 9.00 до 13.00часа.

Специалистите от лечебното заведение ще преглеждат пациенти с бъбречно-каменна болест, пиелонефрит, хронична бъбречна недостатъчност, поликистоза, болни със захарен диабет и наследствени бъбречни заболявания. Нефролозите припомнят, че при всяко бъбречно заболяване се стига до увреждане в различна степен на основните фунции на бъбреците. Затова при съмнение за бъбречно заболяване трябва да бъде осъществен преглед при лекар специалист за своевременното диагностициранe и лечение в ранните етапи на заболяването, когато бъбречните увреждания са лечими и обратими.

Част от признаците, които могат да свидетелстват за проблеми с бъбреците са – проблеми с уринирането, болки в кръста, високо кръвно налягане, главоболие, умора и обща отпадналост, отоци на глезените, подпухнали очи, дългогодишен захарен диабет.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn