Нова машина ще мие улиците в Панагюрище

Автопаркът на общинското предприятие по чистотата в Панагюрище се попълни с нова миячна машина Рено Мидлум 240 dxi. Модерното возило вече се използва за миене и дезинфекция  на улиците на територията на Община Панагюрище, както и поливане на тревни и цветни площи в гр.Панагюрище.

Миячната машина е с капацитет на цистерната 8000 литра, водна помпа KSB 500 л./мин., има електронно/пневматично контролиране на всички дюзи от кабината, четиристранен контрол на предната тръба – ляво – дясно, надолу – нагоре. Притежава големи дюзи от всяка страна, което дава възможност за четиристранен контрол.

Машината има допълнителна водна помпа в задната част на камиона, предназначена за почистване на канализации.

С решение на Общински съвет-Панагюрище от 23 април, на основание т.21 от Решение 34 от 13.02.2020 година за приемане на Бюджета на Община Панагюрище за 2020 година, относно допълнения и  изменения по капиталовата програма, средствата за закупуване на употребяван автомобил-миячна машина за нуждите на ОП”Чистота” Панагюрище, в размер на 130 000 лева бяха подсигурени чрез актуализация на План-сметка на такса битови отпадъци за 2020 от бюджета на община Панагюрище за 2020г. Стойността на закупената машина е 129 600 лв.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn