Новоизбраният кмет кмет на община Стрелча – инж. Георги Павлов положи клетва

Новоизбраният кмет на община Стрелча инж. Георги Павлов положи тържествена клетва пред областния управител Стефан Мирев, местните общински съветници и жители на община Стрелча. Церемонията се състоя днес, 29 септември, от 17:00 ч. на редовно заседание на Общински съвет – Стрелча, в конферентната зала на Младежкия дом.

Новият градиначалник поема поста, след като в неделя, 27 септември спечели с убедителна преднина пред доскорошния кмет на общината Стойно Чачов в частичните местни избори

ПП ГЕРБ подкрепи независимата кандидатура на инж. Георги Павлов за кмет на община Стрелча, заедно с БСП, ПП „БЗНС- Ал. Стамболийски“, ПП „Атака“ и Земеделски народен съюз. Останалите кандидати бяха Стойно Чачов от ПП АБВ и Димитър Кунчев от ПП Обединена социалдемокрация.

Инж. Георги Кирилов Павлов е роден на 20.02.1969г. Завършил е Минно-геоложкия университет в София. В периода 2011-2018г. е зам. кмет на община Панагюрище, ресор “Стопански дейности и управление на европейски проекти“. От 2018 до сега е управител на дружество с предмет на дейност „Проектиране и строителство“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn