Нора Шопова и Драгомир Драганов са водещи на новото предаване по „Питай БНТ“ по БНТ 1

В понеделник, 20 април, започва новото предаване „Питай БНТ“ по БНТ 1, точно в 19:00 ч., съобщиха на фейсбук страницата си от националната медия, като уточниха:” Можете да задавате своите въпроси тук или на pitai@bnt.bg. Приемаме и едноминутни видео въпроси. Експерти в студиото заедно с водещите Нора Шопова и Драго Драганов ще потърсят отговори на зрителските въпроси, които ни задавате. Те ще бъдат вашият глас, за да достигнат вашите въпроси до силните на деня. Направихме проучване в интернет и видяхме от какво най-много се интересувате, затова първите две теми са: Кога ще е пикът на пандемията и Какво се случва с платените зони за паркиране?”.

Новото предаване ще бъде всеки делничен ден от 19 часа и ще продължава до „По света и у нас“. Във всяко от предаванията ще се дава думата на различни експерти, медиатори и анализатори, които да предават информация на зрителите по конкретно касаещи ги въпроси и теми, а въпросите ще могат да бъдат зададени във фейсбук и на електронната поща на предаването – pitai@bnt.bg.

Нора Шопова е първата българка, появила се два пъти на корицата на модната библия “Vogue”. Изгрява в телевизионния ефир като водещ на прогноза за времето, но юридическото ѝ образование и постоянната жажда да се развива я водят към търсенето на нови формати. От началото на април е част от екипа на БНТ и е сред авторите на идеята за предаване, обърнато към ежедневието на хората.

Тя е на 27 години, завършила е “Право” в УНСС, . В успешната си кариера на модел снима фотосесии за едни от най-големите модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Ellе и др. Последните 8 години ангажиментите ѝ са предимно в САЩ, Западна Европа, Близкия Изток и Източна Азия и работи в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания.

Носител е на наградата “Жена на годината“ на списание „Grazia“ в категория „Мода“ през 2014 г., а списание „Forbes“ я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2015 и 2016 г.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn