Носителката на Дриновската стипендия Диана Алексова с благодарствено писмо до Община Панагюрище и „Асарел-Медет“ АД

Носителката на Дриновската стипендия за учебната 2021/2022 година Диана Дойчева Алексова, изрази своята благодарност към Община Панагюрище и „Асарел-Медет“ АД в благодарствено писмо:

Макар и отдалече искам да поздравя гражданите на община Панагюрище на този така важен за града празник. Пожелавам на всички ни здраве, сили и нестихващ стремеж към покоряване на нови върхове, особено на учащите се!

Искам да изразя своите сърдечни благодарности към Община Панагюрище и „Асарел-Медет“ АД за учредената стипендия за студенти в чужбина, която представлява огромна помощ за нас. Смятам, че инвестицията в образованието е инвестиция в бъдещето на всички ни. Затова не трябва да забравяме значението на такива организации.

Благодаря на членовете на комисията за това, че за определили мен за носител на стипендията тази година! За мен това значи, че старанието и усилията ми биват оценени и поощрени и ще продължа в същия дух напред. Тази награда отбелязва последния етап от обучението ми в степен магистър, тъй като пролетта ще започна работа по магистърската си теза и определено ще ме накара да се почувствам по-сигурна през предстоящия период.

Огромно БЛАГОДАРЯ!“

Диана Алексова е студентка в Технически университет Грац, Австрия, специалност „Архитектура“. Тя е двукратен носител на Дриновската стипендия, като първият път е за учебната 2017/ 2018 година.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn