Областен информационен център – Пазарджик организира информационна среща в Панагюрище

Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик организира информационна среща  на тема „Предприемачи в действие“. Събитието ще се състои на 21 март 2018 г., от 10:30 ч., в Заседателна зала, Община Панагюрище.

Целта е да се представи на аудиторията финансовия инструмент за микрокредитиране със споделен риск по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, както и възможности за финансиране на проекти по процедура „Насърчаване на предприемачеството“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ по Програмата за развитие на селските райони. Лектори ще бъдат Радослав Пешалов, управител на Областен информационен център  – Пазарджик и Радина Пенкова, експерт „Комуникация, информация и логистика“ в ОИЦ – Пазарджик.

Заявки за участие се приемат по реда на постъпването им, но не по-късно от 12:00 часа на 19 март 2018 г. (понеделник). Заявка може да бъде направена на електронна поща: oic.pazardzhik@еufunds.bg ,oic.pazardzhik@gmail.com или на телефон 034/ 44 62 09.

Участниците в информационната среща ще получат удостоверение за участие.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn