Областната комисия по безопасност на движението по пътищата в Област Пазарджик заседава днес

Днес, 30.01.2020 г., от 10.30ч. в Приемна зала на Областна администрация Пазарджик ще се проведе заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата в Област Пазарджик.

ОД на МВР, Сектор „Пътна полиция“  ще представи актуална информация за настъпилите на територията на областта ПТП и техните последствия (травматизъм, материални щети, социална вреда и др.) през последното тримесечие. Анализ на динамиката на данните спрямо същия период на предходната година и спрямо предходното тримесечие. Справка за предприетите и планираните мерки за подобряване на  безопасността на движението по пътищата. Анализ на постигнатите през последното тримесечие резултати.

По време на заседанието ще бъде представена и информация относно изпълнението на дейностите по безопасност на движението по пътищата през четвърто тримесечие на 2019 г. от ръководители или представители на : РДПБЗН, ООАА, РУО на МОН, Областно пътно управление, ЦСМП / ФСМП, РЗИ, БЧК, Общини.

Ще бъде представен и годишен доклад за изпълнението на мерките по безопасност на движението по пътищата и план програма за текущата 2020 г.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn