Областният управител Стефан Мирев предложи на EVN България в дуалното обучение на дружеството да бъдат включени ученици и професионални гимназии от област Пазарджик

Областният управител Стефан Мирев се срещна на 17 юни с регионалния мениджър на EVN България Робърт Дик и заместник председателя на Съвета на директорите на  EVN Калина Трифонова.

Г-н Робърт Дик представи инвестиционната програма на дружеството за 2020 г. в област Пазарджик и работата на екипите по време на извънредното положение.

За осигуряване на качествено и сигурно електрозахранване на клиентите, през 2020 г. в област Пазарджик ще бъдат инвестирани 9,3 млн. лв. Изграждат се 14,7 км. нови електропроводи средно напрежение, 33,5 км. нови електропроводи ниско напрежение и 21 нови трафопоста, в съответствие с фирмените концепции за развитие на мрежата. Продължава и изграждането на системата за отчитане на битовите електромери в област Пазарджик.

Четири са Клиентските енергийни центрове /КЕЦ/ на EVN България в област Пазарджик. Офисите на дружеството са позиционирани на територията на общините Пазарджик, Велинград, Панагюрище и Белово. Работата на екипите е организирана в съответствие с всички противоепидемични мерки и без прекъсване на битови клиенти поради неплащане, консултации на лечебни заведения за сигурно захранване, режим на плановите изключвания през май и юни, съобразен с образователния процес и провеждането на матурите. Областният управител благодари на г-н Робърт Дик за успешното партньорство и работата на екипите особено в  кризисни ситуации.

И през настоящата учебна година EVN България продължава изпълнението на проект за дуално обучение и производствена практика в партньорство с училища в страната. Стефан Мирев предложи в дуалното обучение на дружеството да бъдат включени ученици и професионални гимназии от област Пазарджик.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn