„Оборище” загуби от „Балкан” /Варвара/

Със загуба с 2-1 завърши днешната контрола за „Оборище” срещу  „Балкан” /Варвара/. Мачът се игра на стадиона в село Варвара, където отборът е на 10-дневен подготвителен лагер.

С гол на Никола Иванов – Шейха по средата на първото полувреме „Оборище” откри резултата и поведе с 1-0. С два бързи гола в рамките на няколко минути „Балкан” /Варвара/ обърна резултата 2-1. Първият гол във вратата на панагюрския тим беше реализиран  след корнер, изчистване на топката и последвало воле от въздуха. Вторият гол за „Балкан” бе след реализирана дузпа.

За първото полувреме ФК „Оборище“ излезе на терена в състав: Ивайло Сайков, Ангел Парпулов, Мартин Димов, Иван Иванов, Антонио Цанков, Никола Иванов-Шейха/к/, Калоян Цветков, Християн Василев, Владимир Бахъров, Георги Нетов, Камал Раби. Днес двама футболисти за пръв път облякоха екипа на ФК „Оборище“ – французинът Камал Раби и вратарят Венцислав Димитров.

Още две контроли са планирани по време на подготовката във Варвара – срещу „Локомотив” /Пловдив/ на 13 февруари и с „Марица” /Пловдив/ на 14 февруари. Последната проверка преди старта на пролетния дял ще е с „Ботев” /Гълъбово/ на 20 февруари.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn