„Оборище” излиза в първа контрола днес срещу отбора на „Нефтохимик” Бургас

ФК „Оборище” излиза в първа контрола днес срещу отбора на Нефтохимик Бургас. Двубоят е от 11.00 часа, на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище.

Танчо Калпаков се завърна начело на „Оборище“ (Панагюрище) и ще води тима през новия сезон. Специалистът за последно бе помощник-треньор на Литекс Ловеч, а преди това бе и старши-треньор на прекия конкурент „Хебър“ (Пазарджик). Калпаков замени на поста Воин Войнов, който ще остане по всяка вероятност в клуба на работа в школата.

С трима нови футболисти стартира лятната си подготовка тимът на Оборище(Панагюрище). Първата тренировка на ФК” Оборище” се проведе на 24 юни, на стадион „Орчо войвода“. На първия след лятната пауза сбор се явиха 20  футболисти, а сред тях бяха новопривлечените Георги Василев(халф), Николай Радев(вратар) и Николай Стоилков(защитник).

Селекцията в отбора обаче ще продължи поне до началото на подготвителния лагер, който ще бъде от 8-ми до 18-ти юли във Велинград.

Припомняме, че „Оборище” се раздели с петима футболисти от миналогодишния си състав – Ангел Маджиров, Благой Стоянов, Богомил Христов, Владимир Бахъров и Емил Колев.

До началото на лагер-сбора във Велинград „войводите” ще тренират в домашни условия на клубната си база.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn